2.7 C
Komló
2024. április 25.
spot_img
KezdőlapHírekForgalmi rend változás lesz a Kodály iskola előtt

Forgalmi rend változás lesz a Kodály iskola előtt

Komló – Fokozott figyelmet kérnek a Templom tér környékén közlekedő autósoktól szeptember 3-tól. Az iskolás gyerekek épsége a tét.

 

Ahogy arról beszámoltunk, nem készül el a szeptemberi becsöngetésre a Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola. Az intézményben folyó építési és felújítási munkálatok csúszása miatt az elkövetkező két hónapban a gyerekek nem használhatják a termeket és másik iskolákba kell menniük. (Ott a kodályos tanárok oktatják majd őket.)

A diákokat reggel 7:30 és 8 óra között buszokkal szállítják majd a kijelölt helyszínekre, így például a mánfai plébániára, az 501-be és a Felsőszilvási Általános Iskolába. (Kivételt képez ez alól szeptember harmadika, amikor a katolikus templomban 8 órától megtartott tanévnyitó után indulnak majd a buszok.) A gyerekek szállítását két nagy és két kisebb (9 személyes) buszokkal oldják meg. Ahhoz, hogy a buszok meg tudjanak állni és fordulni a Templom téren, ideiglenes forgalomkorlátozást vezetnek be.

Emiatt nem lehet majd megállni (se várakozni) a Kodály iskola és óvoda előtt, valamint szemben, az ÁNTSZ iroda előtti 15 méteren.

 

Az iskola parkolója és a munkaügyi központtal szemben lévő parkoló továbbra is használható. A közlekedést a meghatározott időszakban rendőrök és polgárőrök segítik majd.

A gyerek épsége és a buszok gördülékeny indulása érdekében a rendőrség az arra közlekedők megértését és türelmét kéri.

 

A nyitókép illusztráció, fotó: piaxabay.com

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más