2.7 C
Komló
2023. december 07.
KezdőlapHírekEgyütt sikerülhet, tarts velünk!

Együtt sikerülhet, tarts velünk!

Támogatás – Az elmúlt napokban megkérdeztük olvasóinkat, szeretnék-e, ha az oldal továbbra is működne. A válaszadók 92%-a igennel voksolt, sőt, többen áldozni is hajlandóak lennének érte.

Május elsején lesz pontosan öt éve, hogy elindítottuk Facebookon a Napi Komló nevű oldalt, és több mint egy éve kapcsoltuk hozzá a 7300.hu-t.

Amikor belevágtunk, azt szerettük volna, ha városnak lesz egy olyan hírportálja, ahol minden információ megjelenhet cenzúra nélkül. Szabadságot szerettünk volna, és függetlenséget az önkormányzattól, a pártoktól, a kiadóktól. Ma sem szeretnénk többet. Valódi híreket akarunk, tájékoztatni, segíteni, keresni és megírni az igazságot. Megírni  mindazt, ami nektek fontos, és amit mi annak tartunk.

Mindemellett szeretnénk, ha a cikkeink alatt bárki elmondhatná a véleményét, ha senkinek nem kellene félnie, ha a komlóiak (és minden olvasónk) között párbeszéd indulna, virtuális közösség épülne. Ezért arra biztatunk mindenkit, hogy beszélgessen, érveljen, vitázzon! Figyeljünk és találjunk újra egymásra, legyünk nyitottak, befogadóak. Csak így maradhat élhető a város, csak így maradhatunk emberek.

Veletek sikerülhet!

Hogy önkéntes munkánkat magasabb szinten tudjuk folytatni, most az olvasóinkhoz, HOZZÁTOK fordulunk segítségért. Az elmúlt napokban megkérdeztük, kell-e nektek a Napi Komó/7300.hu. Ti válaszoltatok:

 

Ezért érezzük magunkat felbátorítva arra, hogy ezúton közzétegyük a módot, amellyel támogathattok minket.

 • Pénzbeli adománnyal: utalhattok számlaszámunkra (11773315-92396034 OTP.) Fontos: anyagi támogatóink nevét nem tesszük közzé, csak akkor, ha ezt a támogató kéri a közlemény rovatban/privát üzenetben. A legcsekélyebb összeg is számít, minden adományért nagyon hálásak vagyunk.
 • Kedvelhetitek, megoszthatjátok a cikkeinket, az oldalunkat. 
 • Adhattok ötleteket, miről írjunk, sőt, ti is írhattok!
 • Ha lesznek rendezvényeink, segíthettek helyszínnel, hangtechnikával, biztosítással, jelenléttel.

Miért minket?

Ha eddigi munkánk nem győzött meg valakit teljesen, hogy miért érdemes segíteni minket, akkor csak néhány sor arról, mi miért bízunk benne.

 • Komlón (és a komlói kistérségben) egyedül mi vagyunk azok, akik bármilyen témáról írhatnak. És mi vagyunk azok, akik meg is írják!
 • Nincsenek pártkapcsolataink, az önkormányzattól is függetlenek vagyunk.
 • Nem félünk a hatalomtól.
 • Rengeteg olvasói megkeresést kapunk, hogy járjunk utána dolgoknak.
 •  2013 óta működünk ingyen, mindenféle anyagi támogatás nélkül.
 • Minden programnak, olvasói segítségkérésnek ingyen felületet biztosítunk.
 • Mi is komlóiak vagyunk, a problémáink, a sikereink, az örömünk és a bánatunk is közös.

Hogy mit tudunk adni cserébe?

Szeretnénk még több helyi anyagot írni, még több ügyet felgöngyölíteni. A lehető legjobban szeretnénk kiszolgálni az olvasók igényeit. Szeretnénk fenntartani a 7300.hu weblapot. Szeretnénk közösségi megmozdulásokat, vitafórumokat szervezni.

Számítunk rátok, és ti is számíthattok ránk. Együtt minden sikerülhet.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más