7.7 C
Komló
2024. március 05.
KezdőlapHírekEgyütt örömzenélnek a szülinapos komlói zenészek

Együtt örömzenélnek a szülinapos komlói zenészek

Komló – Az alulról szerveződés ékes példája a június 8-án a sikondai pihenőparkban megrendezésre kerülő első komlói Summerground Rockfest.

A sztori úgy indult, hogy a Másvilág zenekar két tagja Thürmer Jenő és Farkas Tamás idén, szinte egyszerre töltik be a 40. életévüket. A jeles alkalmak kapcsán adta magát az ötlet, hogy együtt ünnepeljék eme kerek évfordulókat. Mivel nem minden nap 40 éves az ember ezért úgy döntöttek idén kicsit nagyobb volumenű ünneplést szerveznek. A srácok elmondása szerint első körben légvár, póniló, lufik, vattacukor és egyéb pajkosságok is eszükbe jutottak, míg végül összeállt a kész koncepció.

Szabadtéri koncertek komlói zenekarokkal

A délután 17 órától kezdődő rendezvényen idén 5 helyi banda lép fel, de a szervezők tervei között szerepel, hogy jövőre egy még nagyobb bulit rendezzenek, melyen elsősorban szintén környékbeli produkciók kapnák a főszerepet. Ez természetesen azon is múlik, hogy idén mennyire lesz sikeres az esemény, elérnek e elég érdeklődőt.

A zenekarok mind ingyen vállalták a fellépést, és a hangosítás illetve az egyéb felmerülő tételeket is baráti szívességekből oldják meg. Mivel a szervezőket egyáltalán nem a haszonszerzés motiválja ezért a rendezvény teljesen ingyenes lesz mindenki számára.

Szóval még egyszer: Summerground Rockfest Június 8. Péntek Sikonda, Pihenőpark

Fellép:

Másvilág
40 Plus Zenekar
7DombRock
Horizont
Mákvirág akusztik

Mi nagyon drukkolunk a kezdeményezésnek, találkozzunk Sikondán!

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más