25.7 C
Komló
2024. július 13.
spot_img
KezdőlapHírekE-töltőket alakít ki a Shell a komlói Tesco parkolójában

E-töltőket alakít ki a Shell a komlói Tesco parkolójában

Komló – Bővül a komlói elektromos autótöltők száma, a Penny Market és a Lidl után a Tesco parkolójában is töltőket alakítanak ki.

Akik mostanában jártak a komlói Tesconál, azoknak már biztosan feltűnt, hogy építkezés zajlik az áruház parkolójának egyik szegletében. A helyszínen elektromos autótöltőket alakít ki a Shell.

A Shell Recharge EV-töltőhálózatának első hat tagja március elején kezdte meg működését, Budapesten, Bicskén, Tatán, és Tatabányán. A cég az elkövetkezendő hónapokban folyamatosan bővíti a hálózatot ennek a része lesz a komlói töltő is.

fotó: 7300

A Shell eddig kihelyezett normál- ill. gyorstöltést is biztosító oszlopai 11-100 kw közötti teljesítményt nyújtanak, és egy helyszínen egy időben három töltőberendezésről összesen hat gépjárművet tölthetnek az ügyfelek. Az AC (váltóáramú) normál töltők hosszabb idejű parkolásokhoz ideálisak, míg a DC (egyenáramú) töltők útközben vagy töltőállomásokon való gyorsabb töltésre szolgálnak. Ilyenek kerülhetnek valószínüleg Komlóra is.

A cég EV-töltési szolgáltatása többféle módon, egyszerűen elindítható a helyszínen. Eseti töltést érintésmentes fizetéssel kezdeményezhetnek az ügyfelek a bankkártya terminálon keresztül, vagy a töltőoszlopon megjelenített QR kód beolvasását követően a bankkártya adatok megadásával. A szerződött partnereik pedig a Shell Hibrid üzemanyagkártyájukkal, vagy a Shell Recharge alkalmazáson keresztül is indíthatnak töltést.

Hogy mikor készül el a komlói töltőpont arról későbbre ígért tájékoztatást a cég, a helyszínen kihelyezett táblán, viszont március 28-át jelölték a kivitelezés végének.

/címlapkép: 7300/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más