15.7 C
Komló
2024. május 26.
spot_img
KezdőlapHírekBiztonsági őr és vendégek verekedtek egy helyi szórakozóhelyen - Videó

Biztonsági őr és vendégek verekedtek egy helyi szórakozóhelyen – Videó

Komló – A Komlói Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés miatt emelt vádat egy februári esetben, ahol többen összeverekedtek egy helyi szórakozóhelyen.

A vádirat szerint az egyik vádlott biztonsági őrként dolgozott, a másik két vádlott pedig vendég volt egy komlói szórakozóhelyen idén februárban.

A biztonsági őr hajnalban durva hangnemben felszólította a fiatalabb vendéget, hogy a záróra miatt hagyja el a szórakozóhelyet. A férfi erre trágár módon felelt, ami miatt szóváltás, majd lökdösődés, dulakodás alakult ki köztük.

A harmadik vádlott és egy másik férfi a dulakodók közé álltak és szétválasztották őket egymástól. A biztonsági őr azonban arrébb lökte a közbeavatkozó személyt, majd megragadta a fiatalabb vendég ruháját és őt kivonszolta a szórakozóhelyről. A férfi ellenkezett, amire a biztonsági őr elengedte, majd meglökte és ököllel megütötte őt. Az ütéstől a férfi földre esett. A biztonsági őr átlépte, majd ököllel megütött egy másik vendéget is, amitől ő is a földre esett.

A földre került vádlotthoz odament egy férfi, hogy ellenőrizze állapotát, mire a biztonsági őr ököllel megütötte a sértett száját. Az ütéstől a férfi három foga kitört, az ajka megzúzódott.

A harmadik vádlott ekkor minden előzmény nélkül egy másik vendéget kétszer ököllel arcon ütött.

A Komlói Járási Ügyészség mindhárom vádlottat csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével, a biztonsági őrt továbbá súlyos testi sértés bűntettével vádolja. A garázdaság bűntettének büntetési tétele három évig terjedő szabadságvesztés, a biztonsági őrrel szemben a halmazati szabályok alapján négy és fél évig terjedő szabadságvesztés szabható ki.

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más