2.7 C
Komló
2024. április 25.
spot_img
KezdőlapHírekBírónak kéne menni...!

Bírónak kéne menni…!

Pécs – Kitartasz a döntésed mellett, akkor is lökdösnek? Nem zavar, ha kórusban szidnak? Vonzódsz a sárga és piros színekhez? Mindened a foci, de nem vagy egy Puskás Öcsi? Akkor ez az infó érdekelhet téged!

(AP Photo/Francois Mori)

Labdarúgó játékvezetői képzés indul a 2016/2017-es tanév tavaszi szemeszterében a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. Az egyetem zalaegerszegi és pécsi képzési helyén valamennyi hallgató campus kredit keretében vehet részt az ETK labdarúgó-játékvezető képzésében.

A PTE ETK Fizioterápiás és Sporttudományi Intézete a Magyar Labdarúgó Szövetséggel együttműködve, neves játékvezetők előadásai segítségével biztosítja a hallgatók részére a magas színvonalú elméleti és gyakorlati ismeretátadást. A kurzus zárásaként a hallgatók vizsgát tehetnek, és sikeres vizsga esetén a Magyar Labdarúgó Szövetség utánpótlás játékvezetőivé válhatnak.

Fotó: 24.hu

Az engedéllyel rendelkező utánpótlás játékvezetők – amennyiben hétvégenként vállalnak mérkőzéseken játékvezetői, illetve partjelzői feladatokat – havonta akár 50-100 ezer forint díjazásban is részesülhetnek.

A képzésre a PTE ETK várja azon egyetemi hallgatókat, akik kellő ambícióval rendelkeznek, hogy labdarúgó játékvezetők, partjelzők legyenek.

Forrás: PTE

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más