23.7 C
Komló
2024. július 16.
spot_img
KezdőlapHírekBezár több óvoda, változik az étkeztetés

Bezár több óvoda, változik az étkeztetés

Komló – Kedd délelőtt új hirdetményt adott ki a Komlói Operatív Munkacsoport. Részletek a cikkben.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy figyelemmel a járványügyi helyzetben kialakult intézményi működésre, valamint az ellátást igénylők létszámára, a bölcsőde és az óvodák működését érintő szabályozásokat felülvizsgáltuk, melynek következtében az alábbi nyitvatartási rendet határoztuk meg:

I.Óvodák nyitvatartási rendje:

– A Komló Városi Óvoda telephelye (7300 Komló, Templom tér 4.), a Mecsekjánosi Tagóvoda, a Gesztenyési Tagóvoda, a Szilvási Tagóvoda és a Hunyadi Utcai Tagóvoda 2020. március 25. napjától határozatlan ideig zárva tart.

– A Komló Városi Óvoda, a Körtvélyesi Tagóvoda és a Kökönyösi Tagóvoda továbbra is a megszokott rend szerint nyitva tart.

Ezen intézmények – az erre vonatkozó igény esetén – biztosítják az átmenetileg bezárt óvodákkal jogviszonyban álló gyermekek ellátását. Amennyiben a gyermekek napközbeni otthoni felügyelete nem megoldott, úgy az intézmények fogadják az óvodaköteles korú gyermekeket.

– A Pécsi Egyházmegye fenntartásában működő Komlói Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola és Óvoda Szent Bernadett Tagóvodájával jogviszonyban álló gyermekek részére az intézmény ügyeleti rendszer működtetésével biztosítja a napközbeni felügyeletet.

II. Intézményi étkeztetés:

– A Mecsekjánosi Tagóvoda, és a Gesztenyési Tagóvoda intézménnyel jogviszonyban álló gyermekek részére az ételek átvétele nem az intézményben történik. Az étel 2020. március 25. (szerda) napjától kiszállításra kerül, a kiszállításáról az Önkormányzat gondoskodik. A szülőkkel az érintett intézmények vezetői telefonon felveszik a kapcsolatot, a kiszállításra vonatkozó szükséges adatok egyeztetése céljából.

– A Komló Városi Óvoda telephelye (7300 Komló, Templom tér 4.) intézménnyel, a Szilvási Tagóvodával és a Hunyadi Utcai Tagóvodával jogviszonyban álló gyermekek részére az étel átvétele továbbra is abban az intézményben történik, amellyel a gyermek jogviszonyban áll.

III. Bölcsőde nyitvatartási rendje:

A Szilvási Bölcsőde működésében nincs változás, az továbbra is a megszokott rend szerint nyitva tart.

Továbbra is felhívjuk a Tisztelt Szülők figyelmét, hogy beteg, náthás gyermek a bölcsődei és az óvodai ellátásban nem vehet részt, valamint kérjük, hogy abban az esetben, ha a szülők otthon tartózkodnak, ne vegyék igénybe a bölcsődei, óvodai ellátást.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más