24.7 C
Komló
2024. június 19.
spot_img
KezdőlapHírek7. Komlói Nemzetközi Kolbásztöltő Fesztivál összefoglaló

7. Komlói Nemzetközi Kolbásztöltő Fesztivál összefoglaló

Komló – Idén immáron hetedik alkalommal töltötték lelkesen a kolbászokat a sportcsarnokban. A móka reggel 8 órakor egy disznóvágással kezdődött és egészen este 21:30-ig tartott.

A jó hangulatról a rengeteg pálinkán kívül a Perfect Slágerzenekar, és a B-Wersyo Band gondoskodott.

A csapatok által elkészített kolbászokat Péli István, (Csabai Kolbásztöltő Fesztivál kétszeres aranyérmese) és Pichler József (egyetemi docens, Schnitta Díjas éttermi mester) szakmai segítségével értékelték, bár elmondhatjuk, hogy ennél a rendezvénynél tényleg csak a részvétel a fontos.

A Fűtőerőmű remekműve

A verseny eredményei a következőképpen alakultak: a fesztivál nagydíját a Kolbásztöltő Csajok csapata nyerte. Az első helyezett a Generációk lett, majd őket követték a Baranya  Megyei Önkormányzat és a Gorkij utcai húsbolt csapatai.

Továbbá a különdíjasok: Magyaregregyi Hagyományőrzők, (leghagyományőrzőbb csapat) Dorottya utcaiak, (leggenerációsabb csapat) Komlói Fűtőerőmű Zrt (legmodernebb csapat). A legszebb asztal a Sásdi Csókosoké lett, a legelegánsabbak pedig a Maxi Lighting csapata bizonyult. Ha ez még nem lenne elég, a különdíjasok különdíjasa címet a Dávidföldi Jedik nyerték.

Videós összefoglalónk az eseményről:

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más