25.7 C
Komló
2024. május 20.
spot_img
KezdőlapHírek36 millióért most bárki megveheti a volt komlói MSZP irodát

36 millióért most bárki megveheti a volt komlói MSZP irodát

Komló – Egy ismert hirdetőoldalon futottunk bele az eladó ingatlanba.

Március másodika óta árulják a helyi MSZP irodáját 36 millió forintért. A 305 négyzetméteres ingatlan a belvárosban a Zrínyi Klub felett található. A hirdetés szerint 4 külön bejáratú kisebb iroda, egy nagyobb terem, kiszolgáló részek, konyhák és mellékhelyiség is található benne.

Nem kaptunk választ

Szerettük volna megtudni, hogyan érinti a pártot, a komlói iroda eladása, ők döntöttek, hogy megválnak tőle, vagy eddig csak bérelték. Kérdéseinkre egy hete nem érkezett válasz.

Nyáron többen kiléptek a komlói szervezetből

Tavaly augusztusban írtunk arról, hogy többen kiléptek az MSZP helyi szervezetéből, miután a szocialisták vezetése kizárta Szakács Lászlót a pártból. A kizárás oka állítólag az volt, hogy Szakácsot a DK is támogatta az előválasztáson, az MSZP-ben pedig attól féltek, hogy egy esetleges győzelem esetén a politikus nem az ő frakciójukat választaná. Szakács azóta a Demokratikus Koalíció jelöltje lett.

A komlói szervezetből a történtek után nyolcan, köztük a helyi elnök Barbarics Ildikó is kilépett, a párt azonban korábban cáfolta lapunknak, hogy ezzel a komlói szervezet is megszűnne.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más