4.7 C
Komló
2022. december 04.
KezdőlapRandomUfók, ötlábú csirke és egyéb meglepő komlói videók

Ufók, ötlábú csirke és egyéb meglepő komlói videók

Komló – Akit érdekel a város múltja, annak remek kikapcsolódást nyújthat a Komló televízió archívuma.

A városi tv több évtizedes fennállása óta szorgalmasan dokumentálja a helyi történéseket. Találunk videókat a bányászattal kapcsolatban, belepillanthatunk múltbéli problémákba, és megismerhetjük a városlakók egykori véleményét fontos és kevésbé fontos témákról. Emellett pusztán a riportalanyok retró ruháit, a városképet, a háttérben elsuhanó autókat önmagában is érdekes nézegetni. Legalábbis számomra.

A rengeteg izgalmas kordokumentum mellett olykor felbukkannak meglepő, bizarr, és bizarrul meglepő felvételek. Gondoljunk csak a nem is olyan régen megjelent laposföldes anyagukra.

Aki annyira elvetemült, mint én, és már többször áttúrta az archívum mind az 1064 oldalát 94-től visszamenőleg, annak biztos nem fognak újdonságot jelenteni az alábbi videók. A többieknek viszont jó szórakozást.

A négy legfurcsább interjú

  • Józsefné és a földönkívüliek esete

Ezerkilencszázkilencvenötben városunkat meglátogatták az idegenek, pontosabban beugrottak I. Józsefnéhez, akit magukkal is hurcoltak az űrhajójukra. Az interjú alanya a harmadik típusú találkozás óta vega lett, nem iszik, kigyógyult a betegségeiből, de a dohányzás még így is kifogott a földönkívüli létformákon. Józsefné így most két cigi között kézrátétellel gyógyít. Videó itt!

  • Az ötlábú csibe

Sz. Jánosné, miközben éppen pakolta ki a fiától kapott csirkéket, egy furcsaságra lett figyelmes, miszerint az egyik kiscsibe hátából egy csonk áll ki. A kezdeti ijedtség után felmérte a helyzetet és a szárnyast, majd rögtön tárcsázta fiát, hogy közölje vele az örömhírt: mostantól egy 5 lábú csirke tulajdonosa. Először a fiú sem akarta elhinni a biológiai csodát, de miután ő is megszámolta a páratlan számú mozgásszerveket édesanyjával együtt konstatálták, hogy „valóban nem csonk volt, hanem 5 gyönyörű láb”. Videó itt!

  • Feri, a falu rossza

Tipikus jókedvű mulatós, mely a maga stílusában teljes mértékig megállja a helyét. Ezer hasonlót lehet találni a neten, mégis helyet érdemel a listában a fergeteges buli jelenetek, a kiemelkedő színészi játék, és alapjában vége az egész megvalósítás miatt. A klipnek készült egy nagyobb költségvetésű második része is, ebben már többek között egy reptéren és Orfűn pár hajó mellett állva is rosszalkodik Feri, aki időközben elhagyta a faluját. Videó itt!

  • A Multiverzum elmélet

Schmidti G Tr visszatérő vendége a tévének, készült vele több anyag, melyekben olyan témákat feszeget, mint az örök élet, vagy az általam is kiragadott multiverzum elmélet. Schmidti balta arccal beszél az angyalkomunnikáción tanult angyalosztódásról, miközben a riporter sem zökken ki a szerepéből, így teljesen komoly mederben folyik végig egy olyan beszélgetés, amelynek szerintem meg sem szabadott volna történnie egy televízióstúdióban… Videó itt!

A városi tv mentségére szóljon, hogy ekkora mennyiségű anyag mellett igazán megengedhető egy-két „botlás”, ráadásul az összes megidézett videó a maga módján szórakoztató.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más