26.7 C
Komló
2024. június 22.
spot_img
KezdőlapPRAz injektor és az üzemanyagrendszer tisztítása

Az injektor és az üzemanyagrendszer tisztítása

A dízelüzemű autók esetében is igaz az az állítás, hogy a jármű szíve a motor. Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy az állapota mindig megfelelő legyen. Ehhez pedig az üzemanyagrendszerről, valamint az injektorról is gondoskodni kell, hogy semmilyen kellemetlenség ne érjen minket vezetés közben.

A megoldás nagyon egyszerű: egy tisztítóadalék

A Weber Autotechnik szerelési segédanyagainak kínálatából egyszerűen meg is rendelhetjük a szükséges terméket. De mégis mire képes ez az adalék, és miért olyan fontos? Ez tulajdonképpen nem más, mint egy rendkívül hatékony ápoló és tisztító adalékanyag-kombináció, amit a dízelmotorok üzemanyagrendszerében és az injektorban érdemes használni. 

A lerakódott szennyeződéseket gyorsan és gazdaságosan képes tisztítani, speciálisan erre a feladatra tervezték őket. Optimális védelmet képes biztosítani a korrózió ellen, valamint az égés, gyulladás minőségét is javítani tudja. Minden egyes dízelüzemű járműhöz ajánlott használata. Ezek közé tartoznak a nyomócsöves és szivattyú-fúvókás befecskendezést alkalmazó rendszerek is. Minden egyes ellenőrzés, valamint az üzemanyagrendszer javítása során érdemes hozzáadni a tartályhoz. 

A maximális hatás érdekében minden 2000 kilométer megtétele után ajánlott tankoláskor alkalmazni az injektor és üzemanyag rendszer tisztító adalékot. Az általános adagolási arány: 300 liter üzemanyaghoz 1 liter adalékanyag szükséges. Hosszú távon a használatával rengeteg problémát megelőzhetünk, amivel csökkenthetjük a javítások gyakoriságát és költségeit. Mivel minden szennyeződést eltávolítunk a motorból és az üzemanyagrendszerből, a jármű teljesítménye is javulni fog. 

Nem szabad kispórolni a használatát!

Az injektor és üzemanyagrendszer-tisztító alkalmazása nagyon fontos a motor életében. Nélküle a szennyeződések, lerakódások könnyedén megtapadnak majd a motor és a fontosabb berendezések belsejében. Ha ezt túl sokáig hagyjuk kezeletlenül, akkor idővel kotyogó hangokat fogunk hallani, valamint más furcsa zajokat. A fogyasztás is növekedni fog az idő előrehaladtával és a helyzet romlásával.

A motor sem lesz már képes ugyanarra a teljesítményre, mint eddig. A károsanyag-kibocsátás pedig nagymértékben növekedni fog. Minden szempontból előnyös az injektor és üzemanyagrendszer-tisztító adalék használata.

Jól figyeljünk arra melyik gyártót választjuk!

Ha egy megbízható márkát szeretnénk, akkor a Liqui Moly mindenképpen ezek közé tartozik. Költséghatékony választás, amelyek között ott van a Pro-Line Diesel-System-Reiniger K is, amit többféle dízelüzemű motorhoz lehet alkalmazni. 

A minőséget meg kell fizetni, viszont nem egy nagyon drága termékre kell gondolni egyből. Sokkal jobb, ha elkerüljük a legolcsóbb “megoldásokat”, mivel azok sokkal kisebb mértékben fogják tisztítani az injektort és az üzemanyagrendszert.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más