19.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapMinden másSok volt a tömény, a vonat keltette a bátaszéki fiatalt

Sok volt a tömény, a vonat keltette a bátaszéki fiatalt

Bátaszék – A vonat vezetőjének dudálására ébredt az az erősen ittas férfi, aki júniusban nagyobb mennyiségű tömény és sör elfogyasztása után lepihent a vasúti pályán Bátaszék térségében – írja a Police.hu. A 25 éves bátaszéki fiatallal szemben vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség miatt indult eljárás.

A férfi a helyszínre érkező egyenruhásoknak azt mondta, hogy kora reggel a dohányboltba indult, de mivel az még nem volt nyitva, ezért egy kocsmában nagyobb mennyiségű tömény italt és sört ivott meg. Később a vasúti sínek mellett elindult haza, de útközben leült pihenni és elaludt. Arra ébredt fel, hogy egy vonat hangosan dudál, ekkor hirtelen mozdulattal lelépett a sínekről és egy bokros területre esett, közben pedig könnyebben meg is sérült. A rendőrök szondát is fújattak a férfivel, ami igen magas értéket mutatott.

fotó: Police.hu

A rendőri intézkedés miatt a Hidas-Bonyhád és Bátaszék között közlekedő vonat nem tudott továbbmenni, ezért utasait busszal vitték el célállomásukra. Egy, az érintett pályaszakaszon később közlekedő vonat pedig csaknem 100 percet késett a malőr miatt.

A 25 éves bátaszéki fiatallal szemben vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség miatt indult eljárás. Gyanúsítotti kihallgatása során őszinte beismerő vallomást tett. A Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai gyorsított eljárásban befejezték az ügy vizsgálatát, és bíróság elé állítási javaslattal megküldték az iratokat az illetékes ügyészségnek.

/címlapkép: fotó: Police.hu/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más