-2.3 C
Komló
2023. december 05.
KezdőlapMinden másPályázati kiírás civil szervezetek (egyesületek és alapítványok), társasházak és lakásszövetkezetek részére

Pályázati kiírás civil szervezetek (egyesületek és alapítványok), társasházak és lakásszövetkezetek részére

A Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. pályázatot írt ki társasházak belső udvarainak zöldítésére, amelyre pályázhatnak a Magyarországon bejegyzett civil szervezetek (egyesületek és alapítványok), társasházak és lakásszövetkezetek.

Nonprofit gazdasági társaságok és közalapítványok nem pályázhatnak!

A MOL az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény definícióját tekinti irányadónak arra nézve, hogy mely szervezetek pályázhatnak a meghirdetett programjain.

Egy társasház (lakásszövetkezet, civil szervezet) csak egy programmal pályázhat (összesen a 2 kategóriában).
A pályázó társasházaknak minimum 10 lakással kell rendelkezniük, ennél kisebb társasházakat nem támogatnak.

A pályázat utófinanszírozott, tehát az elnyert támogatást teljes egészében a program tartalmi és pénzügyi elszámolása után kapja meg a támogatott szervezet. A kiválasztott terület kialakításának/megújításának tervét a helyi közösség bevonásával kell kidolgozni, majd pedig a munkálatokat és a terület utógondozását is a helyi közösség aktív bevonásával, részvételével kell elvégezni.
A létrehozott, felújított területnek mindkét kategória esetében közösségi funkciókat kell ellátnia, a közösség használatára kell készülnie.

A pályázatokat kizárólag a http://www.molzoldovezet.hu weboldal online rendszerében lehet beadni, az ehhez szükséges pályázati űrlap 2017. szeptember 1-től lesz elérhető a honlapon.

A pályázattal kapcsolatos bővebb információ a www.pafi.hu oldalon vagy az alábbi linken:

http://molzoldovezet.hu/b-kategoria-tarsashazak-belso-udvarainak-zolditese-az-orszag-egesz-teruleten

(forrás: www.pafi.hu)

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más