Minden más

Nem Ferenczy köszöni Istennek, hogy élsz

Komló – A politikus nevében létrehoztak egy hamis Instagram oldalt.

Ingyenes, vissza nem térítendő 900 ezres(?) kormányzati támogatásról küldött üzenetet több ismerősének egy magát Ferenczy Tamásnak kiadó Instagram oldal.

A kamuoldalnak már 85 követője van, de ahogy a politikus posztjában jelezte az üzeneteket nem ő írta, az oldalt nem ő kezeli. Ferenczy hivatalos oldalán jóval több posztot találunk, és a hamis fiókkal ellentétben az utóbbi időben nem volt aktív. Jelenleg próbálják jelenteni az imposztort.

Kedves ismerősök!Ezeket a baromságokat, természetesen nem én írtam, nem én küldözgettem szerteszét. Hivatalos helyről a „GURUK ” elindították a nyomozást.Tisztelettel: Ferenczy Tamás

Közzétette: Ferenczy Tamás – 2020. október 14., szerda

Akik megkapták az üzeneteket már az elején gyanakodhattak, hogy átverés, ha másból nem a helytelen magyarsággal megfogalmazott “Nagyon jó hallani tőled, hogy köszönöm Istennek, hogy élsz.” felütésből.

Ha ismerősünktől gyanús üzenetet kapunk, például helytelenül, van megfogalmazva, találhatóak benne idegen kifejezések, mindig gyanakodjunk, és kérdezzünk rá hitelességére, főleg ha az egy linket is tartalmaz. Meggondolatlanul ne kattintsunk.

Szólj hozzá!

Hirdetés