-2.3 C
Komló
2023. december 11.
KezdőlapKistérségi hírekOlcsóbb lesz a vonatjegy a Fishingre

Olcsóbb lesz a vonatjegy a Fishingre

Orfű –  A MÁV-START és a GYSEV június 20-23. közötti Fishing on Orfű Fesztiválra utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról a pécsi vasútállomásig.

A kedvezmény részletei:

  • a kedvezmény másodosztályra érvényes. Első osztályon történő utazáshoz meg kell váltani a kocsiosztály különbözeti jegyet, a feláras vonatokra a pót- és helyjegyet, illetve a gyorsvonati pótjegyet.
  • A kedvezményes retúrjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazást legkorábban június 19-én lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, június 24-én éjfélig be kell fejezni.
  • A kedvezmény érvényesítéséhez a menettérti jegyet a rendezvény helyszínén le kell bélyegeztetni. A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a kalauz a vonaton teljes árú menetjegyre egészíti ki, és felszámítja a menettérti útra a pótdíjat is. A bélyegzést a rendezvény teljes ideje alatt az orfűi Panoráma Campingnél végzik.

​Idén is közlekednek fesztiválbuszok a pécsi vasútállomás és az orfűi strand között. A járatok csak a két végállomáson állnak meg. A menetrendről a fesztivál honlapján lehet tájékozódni.

Forrás: MÁV-START Zrt.

A fotó illusztráció. Forrás: pixabay.com

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más