21.7 C
Komló
2024. június 16.
spot_img
KezdőlapHírekTanszergyűjtés - idén is szeretnénk segíteni

Tanszergyűjtés – idén is szeretnénk segíteni

Komló – Szeptember szinte minden kisgyermekes család kasszáját megterheli, de még köztük is akadnak olyanok, akiket a kelleténél jobban. Olyannyira, hogy nem is tudnak mindent megvenni a becsöngetésre. Rajtuk szeretnénk segíteni.

 

Két éve gondoltunk egy nagyot, és meghirdettük első tanszergyűjtésünket. Nagy volt az izgalom részünkről, hiszen nem tudtuk, mennyire lesz sikeres, de azzal tisztában voltunk, sok olyan kisgyermekes család él Komlón, akiknek jól jönne minden apró segítség.

Az elmúlt két évben olvasóink minden várakozásunkat felülmúlva számos ceruzát, füzetet, táskát és sok hasznos iskolaszert gyűjtött össze. Bízunk benne, hogy ez idén is így lesz!

 A Napi Komló/7300.hu szerkesztősége idén is gyűjtés szervez a nehéz körülmények között élő családok részére.

Várjuk mindazok jelentkezését, akiknél olyan, számukra felesleges tanszerek vannak, amelyet az ő gyerekük/gyerekeik már nem használnak, de másoknak még hasznos lehet: festékek, színes ceruzák, táska, tolltartó, füzet. Valójában bármi odaadható, amiről úgy ítélünk meg, hogy vállalható és a saját gyerekünknek is szégyenkezés nélkül a kezébe adnánk.

A kinőtt (de nem lyukas vagy lehordott!) tornaruha, melegítő, szét nem taposott tornacipő, vonalzó, ami nem törött, festék készlet, amiben megvannak a színek, üres füzet, 12 cm-nél nagyobb ceruza, és sorolhatnánk még. Tehát a törött vonalzó, a félig összefirkált füzet nem segítség, de a pónilovas iskolatáska, ami már ciki egy tízéves kislánynak, még nagyon jól tud jönni egy kisebb gyereknek, akinek nem tudják megvenni a szülei az újat.

A felajánlásokat privát üzenetben várjuk 2019. július 30-ig, a részleteket ott megbeszéljük. (pl.: mikor tudunk elmenni érte)

Bízunk abban, hogy idén is sok felajánlás érkezik, amelyeket néhány nap alatt összesítünk, és számításaink szerint augusztus 10-16 között oszthatjuk szét a rászoruló családoknak. Az elmúlt évekhez hasonlóan gyűjtésről, és arról hova kerültek a felajánlások oldalunkon beszámolunk.

(fotók: pixaby.com)

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más