-2.3 C
Komló
2023. december 11.
KezdőlapHírekSzeretetotthonban imitáltak szexet

Szeretetotthonban imitáltak szexet

Pécs – Furcsa képek terjedtek el a Facebookon szombat délután. A fotók szerint egy női és egy férfi ápoló különböző szexpózokban áll egy ágyban fekvő, magatehetetlen idős nő mellett, egy harmadik pedig fotózza őket. A felvételek állítólag a pécsi malomvölgyi szeretetotthonban készültek.

Mivel annyira felháborító és érthetetlen az egész eset, sokan azt gyanítják, hogy mindez csak photoshop. Voltak azonban, akik állítják, emailben felkeresték az intézményvezetőt, aki megköszönte, hogy értesítették, és közölte, felfüggesztette a három ápolót, az esetet pedig kivizsgálják.


Update:

Az intézményt fenntartó Baptista Szeretetszolgálat a következő közleményt adta ki az esettel kapcsolatban:

„A Malomvölgyi Szeretetotthon vezetősége megdöbbenéssel értesült arról, hogy az intézményben három munkavállaló az otthon szellemiségével, valamint az általunk képviselt keresztény erkölcsi normákkal összeegyeztethetetlen módon viselkedett, s ez a közösségi médiában méltán váltotta ki a jó érzésű emberek felháborodását. Az intézmény vezetősége az érintett munkatársak munkaviszonyát azonnali hatállyal megszünteti, a történtekkel kapcsolatban pedig vizsgálatot indít, és sajnálatát fejezi ki. Mindent megteszünk azért, hogy a jövőben hasonló esetek ne történhessenek meg.” (forrás: 24.hu)

Fotó: FB (direkt homályos személyiségi okok miatt)

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más