3.7 C
Komló
2024. április 25.
spot_img
KezdőlapHírekRossz állapotú csúszda miatt aggódnak a szülők

Rossz állapotú csúszda miatt aggódnak a szülők

Komló – Egy tragikus eset és néhány korhadt játék miatt fokozottabban féltik gyerekeiket a komlói szülők. Megkerestük az ügyben a komlói főkertészt. 

A múlt héten Csányban egy kislány halálát okozta egy kidőlt mászóka; a tragikus balesetben még két kisgyerek megsérült. A szerencsétlenséget az okozta, hogy a fa játék föld alatti része az idők során elkorhadt, és végül már nem tudta megtartani a rajta játszó gyerekek súlyát.

Több a balesetet okozó fa játékhoz hasonló mászóka található a városban, a szülők pedig aggódnak gyermekeik épségéért. Szilvásban a Pepco üzlet mögötti játszótéren például van olyan csúszda, melynek egyik lába már annyira elkorhadt, hogy szinte nem is kapcsolódik a földbe rögzített végéhez.

Megkeresésünkre Boldizsár Lóránt Komló főkertésze elmondta, hogy tudnak a problémáról. A napokban több bejelentés is érkezett hozzájuk veszélyesnek vélt mászókákról, amiket igyekeznek időben kivizsgálni. Azt is megjegyezte, hogy életveszélyes állapotú mászókát nem találtak.

Továbbá elmondta, hogy – a jelenlegi fokozott aggodalomtól függetlenül – már február óta tart a játszótéri játékok talapzatának megerősítése. Illetve folyamatosan ellenőrzik a játékok állapotát, de véges kapacitásuk miatt időbe telik mindenhova eljutniuk.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más