18.7 C
Komló
2023. június 01.
KezdőlapHírekPanasz: nagy a gaz, törött a lépcső

Panasz: nagy a gaz, törött a lépcső

Komló – A kátyúk kerülgetése a város útjain egy-két hónap után már igazán nem nagy kihívás  – meg hát az autószerelőknek/gumisoknak is élniük kell valamiből. De amíg az autósok (úgy látszik) beletörődtek a sorsukba, a gyalogosan közlekedők valamiért nehezebben viselik a kihívásokat.

Egyszerre három olvasónk is felkeresett ma minket, hogy fényképpel bizonyítsák: komoly problémák vannak a komlói járdákkal.

Egyes számú versenyzőnk a Berek utca melletti lépcsősoron próbált szaltó nélkül közlekedni, míg a kettes számú Kökönyösből lefelé jövet hagyott volna ki egy bokatörést. Egyik sem volt könnyű mutatvány a fotók tanúsága szerint:

Ehhez képest hármas számú panaszosunknak csak dzsungelharcot kellett vívnia az Arany János utcában, hogy hazataláljon. Persze, szép-szép a zöldövezet, csak hát a kullancsok körében is igen népszerű.

Mivel az elmúlt években viszonylag jól működött a közterek karbantartása, most elég szembetűnő a változás. Főként amiatt, hogy – a beszámolók szerint – a jelzések ellenére sem igen történik változás. Nem kizárt, hogy időjáráson túl a közfoglalkoztatottak számának csökkenése is szerepet játszott a jelenlegi állapotok kialakulásában. Vagy csak egyszerűen nem működnek elég hatékonyan a kommunikációs csatornák, és a problémák eddig rejtve maradtak az önkormányzat előtt.

Mi most segítettünk akkor napvilágra hozni, egyúttal a lakók nevében kérjük az illetékeseket, tegyék meg a szükséges lépéseket a balesetveszélyes helyzetek megszüntetése és a fű lenyírása érdekében.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más