17.1 C
Komló
2024. június 25.
spot_img
KezdőlapHírekOrbán Viktor és Lázár János is Baranyában kampányolt csütörtökön

Orbán Viktor és Lázár János is Baranyában kampányolt csütörtökön

Baranya – Orbán Viktor miniszterelnök Mohácson, Lázár János építési, beruházási, és közlekedési miniszter Komlón tartott kampánybeszédet.

Csütörtökön délután kettő óra körül tartott kampánybeszédet Orbán Viktor miniszterelnök Mohácson a Busóudvarban. A rendezvényre kezdetben nem akartak beengedni minket, majd valamilyen oknál fogva mégis simán bejutottunk.

A miniszterelnök fél órás beszédében a szokásos kampánytémák mellett arról beszélt, hogy hamarosan végre valóban elkezdhetik építeni az évek óta ígérgetett mohácsi Duna-hidat. Orbán Viktor úgy fogalmazott a híd építése becsületbeli üggyé vált Szekó József Mohács egykori polgármesterének halálát követően.

A Szabad Pécs összefoglalója

 

Lázár János építési, beruházási, és közlekedési miniszter ugyanezen a napon Komlón tartott sajtótájékoztatót. A miniszter mellett Polics József polgármester és Hoppál Péter országgyűlési képviselő volt jelen a szűk körű, főleg újságíróknak szóló eseményen.

Lázár támogatásáról biztosította Policsot, e mellett arról beszélt, hogy 6 milliárd forint értékű forrás érkezhet a városba a KBSK sportközpont fejlesztésére, illetve a vasútmentes belváros tervét is támogatja. A 7300.hu a Zobák aknára tervezett zöld hidrogén üzemmel kapcsolatbab kérdezte a politikust. Lázár János válasza szerint június 10-én vizsgálják felül a projektet, de az MVM Zrt. tervez a beruházással, és jó esély van a megvalósításra.

/címlapkép: 7300/

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más