15.7 C
Komló
2024. május 26.
spot_img
KezdőlapHírekNem véglegesek a javítási munkák - szerencsére

Nem véglegesek a javítási munkák – szerencsére

Komló – Még jó. Mert ha azok lennének, akkor elég csehül állnánk…

Olvasói jelzések érkeztek két helyszínről is, ahol láthatóan nem sikerült túl jóra az új- és járdajavítás.

Az egyik a mentőállomás és a Hétdomb Hotel közti útszakasz, amit ismét apró kavicsokkal szórták fel nemrég – láthatóan kevés eredménnyel. A tapasztalatok alapján ugyanis a zúzalék ezúttal is az út széli árokban kötött ki, a repedések és kátyúk pedig megmaradtak. Érdeklődtünk a Városgondnokságnál, hogy várható-e a szakaszon más jellegű burkolatjavítás.

Az intézménytől azt az információt kaptuk, hogy a Szilvási út ezen szakaszának tavaly elvégzett felületzárási munkájának garanciális javítását végezte el a vállalkozó. „Megállapíthatjuk, hogy ez sem sikerült tökéletesen, a vállalkozóval tovább folytatjuk a útfelület helyreállítását. A gond az, hogy már harmadik esetben javítják, de nem tapad meg ezen a felületen az anyag. A garanciális javításokért nem fizetünk” – közölték.

(Csak egy kérdés: ha ez a módszer nem válik be, esetleg nem tudna mást kipróbálni a vállalkozó? – a szerk.)


A másik helyszín a Petőfi utca városba vezető járdájának egy szakasza, ahol az olvasói fotó tanúsága szerint (ld. a borítóképet) elég furcsára sikeredett a javítás.

Ezzel kapcsolatban  a Városgondnokságon elmondták, hogy az említett járdajavítás ideiglenes, nem tekintik végleges megoldásnak, de mivel idén már nincs rá forrás, így a vállalkozó a tél előtt, a balesetveszély elkerülése végett elvégezte a járdában található lyukak kitöltését.

(Hogy ez mennyire sikerült, mindenki döntse el maga. – a szerk.)

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más