Hírek

Nem merték kint hagyni az eszközöket, ezért dolgoztak sötétben

Érkezett egy olvasói megkeresés, hogy vajon miért éjszaka, sötétben, fejlámpával mérik ki a sporteszközök helyét a Körtvélyesben épülő sportparkban. Rákérdeztünk a Városházán, a következő választ kaptuk Polics József polgármestertől.

“A körtvélyesi sporteszközök tartópilléreinek kimérésével és fúrásával kapcsolatban feltett kérdésére az alábbiakról tájékoztatom:
– az ugyanazon napon más településen is dolgozó kivitelezőket szoros határidők kötik,
– a sporteszközök a kérdéses napon délután érkeztek a helyszínre,
– a korábbi negatív tapasztalatok alapján nem merték éjszakára otthagyni a nagyobb eszközöket úgy, hogy azok rögzítése ne történjen meg, a kisebb eszközöket a szerelőautóval elszállították a szállásukra, azokat másnap hozták vissza a helyszínre,
– az elsősorban vagyonvédelem érdekében végzett munkák nem nyúltak az éjszakába, hisz este 8 körül befejezték azt, majd másnap folytatták és végeztek is a munkálatokkal.

A polgármester hozzátette: “Köszönöm mindenkinek az aggódást, de úgy gondolom, hogy a nem éjszakába nyúló munka nem zavarta az ott lakókat és az nem is ment a minőség rovására. Kellő odafigyeléssel ekkor is lehet dolgozni, hisz sötétedés után a szükséges fényviszonyok mellett máshol is végeznek munkát.
Bízom abban, hogy a figyelem majd a megépült pálya és eszközök védelmére is kiterjed majd, legalább ilyen intenzitással.”

Olvasói fotó.

Szólj hozzá!

Hirdetés