30.7 C
Komló
2024. június 22.
spot_img
KezdőlapHírekNem merték kint hagyni az eszközöket, ezért dolgoztak sötétben

Nem merték kint hagyni az eszközöket, ezért dolgoztak sötétben

Érkezett egy olvasói megkeresés, hogy vajon miért éjszaka, sötétben, fejlámpával mérik ki a sporteszközök helyét a Körtvélyesben épülő sportparkban. Rákérdeztünk a Városházán, a következő választ kaptuk Polics József polgármestertől.

„A körtvélyesi sporteszközök tartópilléreinek kimérésével és fúrásával kapcsolatban feltett kérdésére az alábbiakról tájékoztatom:
– az ugyanazon napon más településen is dolgozó kivitelezőket szoros határidők kötik,
– a sporteszközök a kérdéses napon délután érkeztek a helyszínre,
– a korábbi negatív tapasztalatok alapján nem merték éjszakára otthagyni a nagyobb eszközöket úgy, hogy azok rögzítése ne történjen meg, a kisebb eszközöket a szerelőautóval elszállították a szállásukra, azokat másnap hozták vissza a helyszínre,
– az elsősorban vagyonvédelem érdekében végzett munkák nem nyúltak az éjszakába, hisz este 8 körül befejezték azt, majd másnap folytatták és végeztek is a munkálatokkal.

A polgármester hozzátette: „Köszönöm mindenkinek az aggódást, de úgy gondolom, hogy a nem éjszakába nyúló munka nem zavarta az ott lakókat és az nem is ment a minőség rovására. Kellő odafigyeléssel ekkor is lehet dolgozni, hisz sötétedés után a szükséges fényviszonyok mellett máshol is végeznek munkát.
Bízom abban, hogy a figyelem majd a megépült pálya és eszközök védelmére is kiterjed majd, legalább ilyen intenzitással.”

Olvasói fotó.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más