6.7 C
Komló
2024. február 21.
KezdőlapHírekLétszámot bővít a pécsi Hauni Kft.

Létszámot bővít a pécsi Hauni Kft.

Pécs – Létszámot bővít Pécs egyik legnagyobb munkáltatója, a Hauni Hungaria Gépgyártó Kft. – adta hírül sajtóközleményében a cég.

A nemzetközi hátterű, piacvezető nagyvállalat elsősorban a fémipari végzettséggel rendelkező szakembereket keres.

A Hauni Hungaria a világ műszaki élvonalába tartozó gépgyártási technológiával rendelkezik. A dohányipari gépgyártás területén nemzetközileg is piacvezető, német hátterű vállalat az egyik legstabilabb pontja Baranya megye gazdaságának. A tulajdonos Körber Csoportnak a világ számos pontján működnek gyártó üzemei, melyek közül a pécsi telephely a második legnagyobb. Pécsett több mint 20 éve van jelen a cég, ezáltal egyike azon kevés nagyvállalatnak, amely szinte a rendszerváltozás óta folyamatosan itt üzemel.


A pécsi gyárban a tervezéstől a forgácsoláson és a lemezmegmunkáláson át az összeszerelésig a gépgyártás teljes folyamata megtalálható.
„Jelenleg ezernél is több munkatársunk van, többségében magasan képzett fémipari szakemberek, de kiváló szakmai felkészültséggel rendelkező mérnöki csapatunkra és a támogató területeinken dolgozó, elkötelezett munkatársainkra is méltán büszkék vagyunk. Kollégáink számára nem csak kiváló munkakörülményeket, hanem a szakmai fejlődés lehetőségét is kínáljuk. Az egyedi gyártásból adódóan a Hauniban napról-napra új feladatokat kell megoldani, egyedi műszaki problémákra válaszokat találni.” – nyilatkozta Dr. Megyeri János ügyvezető.

A Hauni folyamatosan bővíti a gyártókapacitását és vele együtt a munkavállalói létszámot is, adta hírül a vállalat.

„Várunk minden jelentkezőt a vállalatunknál, akik szívesen dolgoznak a jelenlegi műszaki csúcstechnológiával és élni szeretnének egy professzionális, nemzetközi vállalat kínálta, valódi fejlődési lehetőségekkel” – foglalta össze a vállalat ügyvezetője. „A Hauni hosszú távra tervez Pécsett, ezért olyan csapatra van szükségünk, akik velünk együtt lendületben tudnak maradni és lépést tartanak a műszaki környezet állandó változásával, fejlődésével” – tette hozzá.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más