15.7 C
Komló
2024. február 26.
KezdőlapHírekKutya világ van Pécsen

Kutya világ van Pécsen

Pécs – Komló A Magyar Kétfarkú Kutya Párt Baranya megyei passzivistái ismét aktívak voltak: Pécsett, a Ferencesek utcájában és a 48-as téren is jártak szerdán. A mancsnyomok legalábbis erre utalnak.

A 48-as téren például azt ígéreték, hogy bármit megígérnek, és közben rámutattak,  hogy mégsem itt épül. Mármint a bármi más.

A Ferencesek utcájában egy faládikót helyeztek el, benne két szavazóüveggel. Aki a színesre szavaz, az a színes feliratú üvegbe, akik pedig a szürkére, az a szürke feliratú üvegbe dobhatja csikkét/papírgalacsinját/pénzét. Hogy mi lesz, ha megtelik a két üveg, csak a Párt tudja. Meg talán a Biokom. De lehet, hogy ők is csak sejtik.

(Előzményekért kattints IDE, meg IDE.)

Mi, komlóiak ennél sokkal jobban jártunk, nekünk ugyanis átjárót adtak a Kétfarkúak.

A Párt még márciusban közölte a nyilvánossággal, hogy elkészült a Komlót és a nyugat-ausztráliai Perth városában található Whiteman Parkot összekötő átjáró, így a kutatók mostantól bármikor tanulmányozhatják a déli égboltot. A beruházás nagy lépés a csillagközi kapcsolatok kiépítését célzó program elindításában is.

Az átadó ünnepségen nemcsak a hozzájuk érkezett ganümédeszi szövetségeseiket láthatták vendégül, hanem tiszteletét tette az átjáró másik végén található ausztrál csillagvizsgálónak helyet adó Whiteman Park küldöttsége is. Nagy örömükre szolgált, hogy ausztrál barátaik magukkal hoztak néhány egyedet a nálunk méltán népszerű kutyafajta távoli rokonából, és megismerhették végre a kenguruk legszebb és legbarátságosabb fajtáját, amely két erős faroknyúlványra támaszkodik, jelképezve a tántoríthatatlan barátságot, és azt a szilárd tudást és bizalmat, ami ezt a nagyszerű beruházást létrehozta.

 

További részletek ITT.

Fotók: 7300.hu

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más