-2.3 C
Komló
2023. december 05.
KezdőlapHírekKomlói Bányásznapok: a koncertek taroltak, a komlói sör elbukott

Komlói Bányásznapok: a koncertek taroltak, a komlói sör elbukott

Komló – Egy nem reprezentatív közvélemény-kutatást tartottunk az elmúlt két napban. Arra voltunk kíváncsiak, hogy mi tetszett és mi nem a résztvevőknek a megújult Komlói Napokon. Íme, az eredmények.

 

Az anonim kérdőíveket kitöltők a következő kérdésekre válaszoltak:

Mi az, ami tetszett az újítások közül?

Mi az, ami NEM tetszett?

Mi az, ami hiányozna, ha nem lenne?

Mi az, ami NEM hiányozna, ha nem lenne?

 

És most lássuk a válaszokat.

 

1.Mi az, ami tetszett az újítások közül?

Az élők koncertek (ld. Vad Fruttik, 30Y stb.) vitték a prímet, majd a konténeres mobil wc és az egységes fabódék folytatták a sort.  Az is sokaknak teszett, hogy a hintások csak a Csempe parkolóban voltak, és hogy minden nap volt kézműves vásár. A hozzászólásokban főként a kivetítőket és az új elrendezést méltatták. (Ennél a kérdőívnél összesen 1089 szavazat érkezett.)

 

 

 

 

2. Mi az, ami NEM tetszett?

A válaszadók többsége azt kifogásolta, hogy csak komlói sört lehetett venni az Eszperantó téren. A közös vasárnapi istentisztelet sem nyerte el a válaszadók tetszését, mint ahogy az sem, hogy a Csempre prakolóban voltak a hinták. Utóbbit amiatt kritizálták, hogy az ott lakók nem tudtak pihenni, illetve, hogy a szűkös hely miatt nagyon össze voltak zsúfolva a mutatványosok. Többen felvetették, hogy a KBSK pályán jobb helyen voltak a hinták. Néhányan nehezményezték azt is, hogy a mobil wc fizetős volt és nem tartott végig nyitva. (Ennél a kérdőívnél összesen 360 szavazat érkezett, ami talán jelzi, hogy kevesebb voltak elégedetlenek dolgokkal.)

 

3-4. Mi az, amit hiányolnál és mi az, amit nem?

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy a régi programok közül mik azok, amiket továbbra is megtartanának a válaszadók, és miket tudnának nélkülözni. A válaszokból egyértelműen kiderült, hogy az esti koncertekre mindenképp igényt tartanak, akárcsak a tűzijátékra.  Az Expo viszont sokaknak nem hiányozna, és a felnőttek között a Police Road Show sem olyan népszerű. Az önkormányzati és egyéb kisebb programokra nem kérdeztünk rá. (A 3-4-es kérdéskörre összesen 747 szavazat érkezett.)

 

+ A Facebookon érkezett hozzászólások alapján az árak „fájtak” leginkább a résztvevőknek (pl. 1100 forint a kűrtős kalács, 1000 Ft egy kör hinta stb.)

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más