15.7 C
Komló
2024. április 15.
spot_img
KezdőlapHírekA Kétfarkú Kutyák széttrollkodják Pécset

A Kétfarkú Kutyák széttrollkodják Pécset

Pécs – Az utóbbi időben egymást érik a Magyar Kétfarkú Kutya Párt akciói Pécsen.

Legutóbb a Siklósi úton a Biokom székházával szemközti buszmegállóban festették ki a balesetveszélyes, megrepedezett járdát. Ezúttal ügyeltek arra, hogy ne használjanak rikító színeket, mivel egy tavaly novemberi akciójuk során, amikor a Ferencesek utcájának megrepedezett burkolatát pingálták ki kilenc aktivistájukat is bevitték a rendőrségre. Az aktivisták az intézkedés szabálytalansága miatt panasszal éltek, amelynek eredményeképpen két rendőr ellen fegyelmi eljárás indult.

az ominózus járda Fotó: MKKP – Baranya megye, kivéve Komló Facebook

Nemcsak járdákat festettek. Ugyanúgy a Siklósi úton létrehozták a pécsi olimpiai parkot, pár csatornafedő segítségével. A  48-as téri „gödör” helyére ingyensör gyárat terveznek, és – tovább maradva a Biokomos vonalon – bekerítették a Mecsek Áruház előtti téren található szobrot is, mivel az szerintük túl színes.

Pécsi Olimpiai Park Fotó: MKKP – Baranya megye, kivéve Komló Facebook

 

Leendő Ingyensör gyár Fotó: MKKP – Baranya megye, kivéve Komló Facebook
a „túl színes” szobor Fotó: MKKP – Baranya megye, kivéve Komló Facebook

/címlapkép, fotók: MKKP – Baranya megye, kivéve Komló Facebook/

Vajon Komlóra mikor jutnak el?


UPDATE

Portálunkat felkeresték a Párt képviselői, és helyreigazítást kértek. Véleményük szerint ugyanis „az Olimpiai parkot még nem hozták létre, csak az alapkőletétel és a nagyszabású terv ismertetése történt meg. Továbbá nem csatornafedelek segítségével dolgoztak, hanem a majdani 2036-os olimpiai helyszín későbbi hasznosítására is gondoltak, amikor a leendő Olimpiai-park bejáratát alkalmassá tették az ezután megvalósítandó nagyszabású terv, a Pécsi Űrkikötő második szakaszának megkezdésére a park közvetlen szomszédságában létesítendő 2-es terminál kialakítása céljából.”

A képeken egyértelműen látszik, hogy a beruházás megtörtént: a színes karikák, a télen is zöldellő gyep (nyilván fűtött), a fa, és a kutyák jelenléte kizárja, hogy ez más is lehetne, mint olimpiai park. Éppen ezért a helyreigazításnak addig nem adunk helyet, amíg a Párt be nem bizonyítja, hogy a park nem készült el. És addig természetesen nem áll módunkban szó szerint lehozni a fent idézett helyreigazítás szövegét sem. (a szerk.)

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más