24.7 C
Komló
2024. június 19.
spot_img
KezdőlapHírekKeresik a dolgozókat a repülőgépgyárba

Keresik a dolgozókat a repülőgépgyárba

Pécs-Pogány – Hírlevélben tudatta a Magnus Aircraft Zrt., hogy szerződést kötött a Jobcapitallal. Ennek értelmében ezen a munkaerő-közvetítőn keresztül lehet jelentkezni a készülő repülőgépgyárba.

A jelenleg 15 fős kecskeméti összeszerelő és gyártó-kapacitás a pécsi üzemmel a tervek szerint összesen 112 főre bővül, az alkalmazottak köre pedig alapvetően a cég profiljához illeszkedik majd: betanított és szakmunkás munkakörben zajlik majd a kompozitgyártás, illetve a repülőgépek összeszerelése.

Tehát, a cég elsősorban betanított és szakmunkásokat keres. Aki szeretne jelentkezni, IDE kattintva teheti meg.

A repülőgépgyártó üzem alapkövét tavaly augusztus 26-án tették le a pogányi repülőtér szomszédságában, Pécstől tíz kilométerre. Az összesen 5,1 milliárdos beruházás – amelyet az évtized legnagyobb baranyai fejlesztéseként aposztrofált a pécsi városvezetés – jelentős részét a magyar állam állja: a kormány 2 milliárd forinttal szállt be az üzletbe.

Az építkezési munkálatok február közepén kezdődtek. Bár mindenki bízik abban, hogy a gyár elkészül, a cégnek elég furcsa dolgai voltak a múltban (erről ITT olvashat). Ha azonban létrejön a beruházás, már idén elindulhat a gyártás a pogányi repülőtér szomszédságában.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más