25.7 C
Komló
2024. május 27.
spot_img
KezdőlapHírekHelyreigazítás

Helyreigazítás

A napokban számoltunk be arról, hogy a Komló Média adása, amelyben a Laposföld-elmélettel foglalkoznak, igen virulens lett.

A cikk végén megjegyeztük, hogy „a Komló Média egyébként az NMHH által támogatott közszolgálati sajtótermék, melynek céljai között kellene szerepelnie az oktatási és ismeretterjesztő feladatok ellátásának is. Csak reménykedünk, hogy ezt nem annak szánták. Mindenesetre szórakoztató műsornak kiváló.”

A cikk megjelenését követően Magyar Ildikó a Komló Média képviseletében levélben keresett meg minket helyreigazítási kérelmével.  Az ebben foglaltak szerint a Komló Média nem részesült támogatásban.

Érdeklődtünk, ebben az esetben hogyan függ össze a TV a weboldallal, hiszen az impresszum szerint a komlomedia.hu honlap működtetője a Baranya Televízió Kft., amelyet a Médiatanács Magyar Média Mecenatúra programja támogat, és amely  a közérdekű adatok szerint a 7,2 millió forint támogatásban részesült.

Forrás: komlomedia.hu
Forrás: komlomedia.hu

 

Magyar Ildikó ma arról tájékoztatott bennünket, hogy „az igaz, hogy az NMHH támogatja a Baranya Televíziót és annak műsorgyártási tevékenységének bizonyos részét, de a web-es felülethez semmi köze sincs, nemhogy a támogatásának.” Ezért fenntartják a helyreigazítási kérelmüket.

Ezúton közöljük:

 

„Az alábbi cikkben nem az igazságnak megfelelő tényeket tett nyilvánossá: https://7300.hu/hirek/lapos-fold-lapos-hold-lapos-nap-szerint-agyrem/

A kifogásolt bejegyzés:

„Megjegyzés: a Komló Média egyébként az NMHH által támogatott közszolgálati sajtótermék, melynek céljai között kellene szerepelnie az oktatási és ismeretterjesztő feladatok ellátásának is. Csak reménykedünk, hogy ezt nem annak szánták. Mindenesetre szórakoztató műsornak kiváló.”

7300.hu 2017. július 31-én a „Lapos a Föld, lapos a Hold, lapos a Nap. Ön szerint is agyrém?” című cikkében nem az igazságnak megfelelő állítást tett közzé!

komlomedia.hu internetes szolgáltató nem az NMHH által támogatott sajtótermék, soha nem is volt az. Teljes mértékben önerőből működik!”

 

 

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más