7.7 C
Komló
2024. március 05.
KezdőlapHírekHalálos áldozatai is vannak a tegnap esti viharnak

Halálos áldozatai is vannak a tegnap esti viharnak

Súlyos károkat okozott a tegnap esti vihar a környező településeken.

Jelenleg is dolgoznak a tűzoltók:

Lesodródott az útról és az árokba csapódott egy kisbusz a 66-os főúton, Mánfa közelében. A járműben csak a sofőr utazott, őt a mentők vizsgálják. A komlói hivatásos tűzoltók végzik a helyszínen a műszaki mentést, amelynek idején forgalomkorlátozásra kell számítani.

Tegnap történt:

Több fakidőléshez és tűzesetekhez is kellett vonulniuk a megye tűzoltóinak az elmúlt huszonnégy órában. Romonya külterületén egy könnyűszerekezetes tároló gyulladt ki péntek éjjel. A pécsi hivatásos tűzoltók oltották el a keletkezett tüzet.

Egy Harkány, Ságvári utcai sorház tetőszerkezete égett teljes terjedelmében. A siklósi tűzoltók fékezték meg a lángokat, személyi sérülés szerencsére nem történt.

Közel tíz esetben vonultak kidőlt fák eltávolításához a megye tűzoltói a Sellyei járás területére, illetve Magyarsarlósra.

A Magyarszék és Magyarhertelend közötti vasúti szakaszon fa dőlt a sínekre, ami akadályozta a forgalmat. A komlói hivatásos tűzoltók és a Magyarszéki Önkéntes Tűzoltó Egyesület vonult a helyszínre, akik motoros láncfűrész segítségével eltávolították a kidőlt fát.

Bonyhádon, a Kossuth Lajos utcában úttestre dőlt fa miatt riasztották a bonyhádi hivatásos és önkéntes tűzoltókat.

Dombóváron, a Fő utcában, faág dőlt az úttestre, a villanyvezeték is leszakadt, a város hivatásos tűzoltóit riasztották.

Ugyancsak Dombóváron, a Kórház utcában, egy negyven méteres fa dőlt rá egy személygépkocsira. A város hivatásos tűzoltói feszítővágóval avatkoztak be. Az autóban öt ember utazott, négy ember életét vesztette.

/forrás: katasztrofavedelem.hu/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más