6.7 C
Komló
2023. április 02.
KezdőlapHírekGyermekműsor, zsákbamacska - Családi napot tartottak a Szilvási Bölcsődében

Gyermekműsor, zsákbamacska – Családi napot tartottak a Szilvási Bölcsődében

Komló – Szilvási Bölcsődében 2011-ben rendezték meg először a gyereknappal egybekötött családi napot, és azóta már hagyománnyá vált. A rendezvényen a jelenlegi bölcsődéseken kívül mindig szívesen várják azokat a gyerekeket, akik az intézménybe fognak járni valamint, akik egykor az intézménybe jártak.  

Fehérné Potkovácz Anikó az intézmény vezetője elmondta, mindig változatos programokat szerveznek a kicsiknek, és ez idén sem volt másként. Szilas Miklós zenés, interaktív gyerekműsorral színesítette meg a délutánt, a picik nagy örömére. Ezen kívül a gyerekek kipróbálhatták az arcfestést, a divatos csillámtetkót, volt kreatív asztal, és horgászhattak is. A szülők és a szponzorok segítségével a tombolasorsolásra sok szép ajándék gyűlt össze, a szerencsések meg is nyerték, de akik mindenféleképpen szerettek volna egy kis ajándékkal hazatérni, ők zsákbamacskát vettek. A játékok közben, amikor megéheztek, megszomjaztak a vendégek, a büfé kínálatából választhattak a többféle frissítőből és finomságokból.

Az ilyen programok arra is lehetőséget adnak, hogy a szülők, gondozónők jobban megismerjék egymást, megosszák tapasztalataikat. Úgy gondolom egy kellemes délutánt tölthettünk el együtt, a gyerekek, a szülők és a bölcsőde dolgozói is nagyon jól érezték magukat. Szeretnénk, ha ez a hagyomány megmaradna és minden évben megrendezésre kerülne a családi napunk. Szeretném megköszönni a szülők és a bölcsődei dolgozók segítségét, akiknek munkája hozzájárult a rendezvény zökkenőmentes, színvonalas lebonyolításához – tette hozzá az intézmény vezetője.

(fotók: Horvát Ila)

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más