-2.3 C
Komló
2023. december 05.
KezdőlapHírekFocizni, kosarazni, és kézilabdázni is lehet majd a KRESZ-parkban

Focizni, kosarazni, és kézilabdázni is lehet majd a KRESZ-parkban

Komló – Lassan gondolkozhatnak az illetékesek a szilvási KRESZ-park átnevezésén, a terület ugyanis most már sokkal inkább nevezhető sport parknak, és a fejlesztések tovább folytatódnak.

A szabadtéri edzőpark, és a rekortán borítású futópálya mellett, a jövőben egy szintén rekortán borítású sportpálya is helyet kap a területen. Az új pálya alkalmas lesz kosárlabdázásra, kézilabdára és kispályás focira is. A pályához labdafogó kerítés, kapuk, kosárlabdapalánkok és LED-es világítás is tartozni fog.

A létesítmény a Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítési Programjának keretei között valósul meg, de a beruházások jelentős részét, 70%-át a Komlón működő cégek társasági adójából fedezi az önkormányzat. A fennmaradó részt a város a saját keretéből állja.

A beruházás teljes költségvetése 40-45 millió forint lesz, a kivitelező kiválasztását és az építkezést pedig az MLSZ végzi majd. Várhatóan jövő tavasszal elkezdődnek a munkálatok, és nyárra már birtokba is vehetik a városlakók az új pályát.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más