6.7 C
Komló
2023. április 02.
KezdőlapHírekElvitte volt feleségét, majd vasvillával támadt a nő megmentésére érkező férfi kocsijára

Elvitte volt feleségét, majd vasvillával támadt a nő megmentésére érkező férfi kocsijára

Komló – Személyi szabadság megsértése miatt indult büntetőeljárás az ellen a férfi ellen, aki volt feleségét akarata ellenére vitte magával.

Egészen hajmeresztő történet bontakozik ki a vádiratból:

Az elsőrendű vádlott férfi házassága megromlott, felesége ezért elköltözött egy másik településen élő férfihoz. A férj két gyermekével egyedül maradt.

A férj elhatározta, hogy feleségét akarata ellenére is hazaviszi közös lakásukba, ezért két segítőjével elhajtottak a nő új lakhelyére.

Amikor autóval odaérkeztek a nő éppen egy buszmegállóban állt. Betuszkolták a kocsiba és a hangosan kiabáló asszonnyal hazaindultak. Idő közben az egyik vádlott kiszállt a gépjárműből, a férj lakásához már csak hárman érkeztek meg.
A férj kirángatta a kocsiból feleségét majd dulakodni kezdtek. Eközben a nő több segítségkérő SMS-t küldött jelenlegi élettársának.

Élettársa értesítette a rendőrséget, és a nő megmentésére indult. Amikor odaért a házhoz az asszony szeretett volna kimenni hozzá, de férje nem engedte, a nő ezért ököllel beverte a bejárati ajtó üvegét, élettársa pedig nagy sebességgel behajtott a ház udvarára autójával. A férj és gyermeke ekkor egy vasvillával és egy vascsővel ütni kezdte a nő új élettársának autóját, aki emiatt kitolatott az udvarról. Ezt követően értek a helyszínre a rendőrök.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más