23.7 C
Komló
2024. július 16.
spot_img
KezdőlapHírekElkezdik a munkát a Kossuth Lajos utcában, változik a forgalmi rend

Elkezdik a munkát a Kossuth Lajos utcában, változik a forgalmi rend

Komló – Folytatják a Kossuth Lajos utca felújítását, holnap kezdik a munkát – adta hírül a  a városgondnokság.

Korábban beszámoltunk róla, hogy idén tovább folyik a Kossuth Lajos utca rekonstrukciója. A munkálatokat holnap kezdik a Tesco környékén, és várhatóan június 25-én végeznek a kijelölt szakasszal. A Magyar Közút tájékoztatása szerint az alábbi lezárásokra kell számítani:

  • Július 20-án, szerdán a TESCO és Tompa M. utcák kereszteződése közötti csomóponti területen a meglévő aszfalt burkolat lemarása és aszfalt kötőréteg terítése fog megtörténni, 3 sáv szélességben, sávonkénti lezárással. Munkanap végére a csomópontban elkorlátozás nem lesz.
  • Július 21-én, csütörtökön a TESCO csomóponttól a TESCO mögötti kis utca vonaláig a TESCO felőli két sávon a meglévő aszfalt burkolat lemarása fog történni. Munkanap végére a két sáv és a TESCO kihajtó sávja elkorlátozva marad.
  • Július 22-én, pénteken az előző napon lemart felületre az aszfalt kötőréteg terítése fog megtörténni. Munkanap végére a két sáv és a TESCO kihajtó sávja elkorlátozva marad.
  • Július 23-án, szombaton az előző nap leaszfaltozott, elzárt terület megnyitásra kerül és a TESCO csomóponttól a TESCO mögötti kis utca vonaláig a TESCO-val ellentétes oldalon lévő két sáv kerül elkorlátozásra, ott a meglévő aszfalt burkolat lemarása fog történni. Munkanap végére a két sáv elkorlátozva marad.
  • Július  24-én, vasárnap munkavégzés nem tervezett.
  • Július 25-én, hétfőn az előző napon lemart felületre az aszfalt kötőréteg terítése fog megtörténni. Munkanap végére az elkorlátozás tervezetten megszűnik.

/forrás: Komló Város Önkormányzat Városgondnokság/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más