19.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapHírekDrogprevenciós előadáson vettek részt komlói diákok

Drogprevenciós előadáson vettek részt komlói diákok

Komló – A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság október 5-én a Komlói Kaptár Művelődési Központban rendezte meg bűnmegelőzési rendezvényét, a Gondold át! című interaktív előadást – adta hírül a police.hu. A rendezvényen közel 350 diák vett részt.

Oletics Károly r. alezredes, a Komlói Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte az esemény résztvevőit, majd a megnyitó után a színpadon egy megtörtént, kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatos bűncselekményből készült előadást láthattak a nézők.

A rendezvény célja az volt, hogy a diákok felismerjék a drogokkal összefüggő bűncselekmények elkövetési formáit, ne váljanak tettesekké, illetve áldozatokká, továbbá a bírósági szervezetről, az igazságszolgáltatásról szélesítsék ismereteiket. Emellett a rendőri hivatás iránti is felkeltették az érdeklődést.

A program több szervezet összefogásával jött létre. A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság mellett részt vett benne a Pécsi Törvényszék, a Baranya Vármegyei Főügyészség, a Pécsi Művészeti Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum, valamint a Komlói Kaptár Művelődési Központ. A rendezvény a Baranya Vármegyei Bűnmegelőzési Tanács és a főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoportjának anyagi támogatásával valósult meg.

/címlapkép: police.hu/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más